Известие

Collapse
No announcement yet.

Как да научите кода на ICS по серийния номер на у-вото

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

....
    Last edited by Linkestis; d.m.y г., 00:54.
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Браво колега честито, найстина без ICS е пълен кошмар
      FIAT Punto 1,9 JTD
      EX Alfa 166 2.0TS 155hp with 18'' RIM
      sigpic

Comment

a колеги някои да знае за6то не мога да си проверя VIN НОМЕРА

Comment

Първоначално публикувано от veskoPP Покажи съобщение
          a колеги някои да знае за6то не мога да си проверя VIN НОМЕРА
          Щото джаджата не работи. Виж тук:

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=25514

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=1198
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD
          Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Ето още един източник: http://italycars.info/vin.php
            безплатни обяви
            Моята 166

Comment

Здравейте колеги!
              Ако някой все още има проблем с кода за ICS-а на неговата алфа 166 може да ми се обади на тел:0888784155 или да ми пише на e-mail: pavlov_petar7711@mail.bg или на скайп:peter_7711, може би ще мога да му помогна с кода.
              Last edited by shtrapuliak; d.m.y г., 13:08.
              ALFA ROMEO 166 2.0 TS, 150HP

Comment

Доста старичък пост си цитирал.
                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Като вляза в клима+дарк настроиките 4-тото или 5-тото меню ми е code, и срещу него са ми написани кодовете за компа и навигацията...
                  sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Това е много добре. Дано при всички да е така. Аз не съм пробвал, но ако го знаех преди да махам акумулатора щях да икономисъм едни пари за разкодиране
                    FIAT Punto 1,9 JTD
                    EX Alfa 166 2.0TS 155hp with 18'' RIM
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                      Намерено,проверено,изпробвано.Момчетата от Студентски Град/София/, които са монтирали на някои от колегите DVD!
                      Човекът влезна за около 2мин.свали всичко,забележете:без нищо да счупи или одраска.Услугата се извършва за един ден.Демонтаж,монтаж:цена за ICS кода,120 лв.Цената е за тези които нямат слот за SIM-карта!
                      В прикаченият файл е показан адреса.Тоест ако идвате от Зимният дворец посока Симеоновско шосе е на 300-400 метра преди кръстовището.

на мене не ми стана ясно какво монтират друг монитор на мястото на на ицс-а или запазват ицса и преубразуват сигналите за да вкйарат видеото
                      Volvo S80 2.0 T5 180hp
                      Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                      Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от triada Покажи съобщение
                        всъшност решихме проблема даже много лесно и открихме кода на ics.Поне при нас стана лесно.
                        kolega izviniavai 4e se me6am vav va6ata diskusia za ics-sa oba4e ve4e i az sam sas takav problem i e mnogo gadno. bi li mi kazal kak re6ixte problema vie ako ne e taina? blagodaria predvaritelho. pacolin5

-----------------------------------------------------------------------------------
                        Колега, извинявай, че ти се мешам, но тук пишем на български!

Х
                        Last edited by MrX; d.m.y г., 10:19.

Comment

.......
                          Last edited by Linkestis; d.m.y г., 00:55.

Comment

колеги,дайте някакъв телефон на тези пичове от Студентски град.

Comment

......
                              Last edited by Linkestis; d.m.y г., 00:55.

Comment

много благодаря.

---------- Post added at 17:26 ---------- Previous post was at 17:17 ----------

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                                Заповядай колега
                                0897809555

колега звънях 2-3 пъти,ама никой не вдига,можеш ли да ми обясниш малко по-подробно къде точно се намират?

Comment

Working...
                                X